Kiadványok
 
 

A tankönyv azoknak kíván segítséget nyújtani, akik a lovári (cigány) nyelv elsajátítása után, alap vagy középfokú nyelvvizsga letételére készülnek. A 26 fejezetből álló tankönyvben az egyes részek más-más témaköröket dolgoznak fel, miközben bemutatják a nyelv grammatikáját és szabályrendszerét.A választott témakörök az EZRA nyelvvizsgarendszer alap- és középfokú nyelvvizsgáinak anyagát ölelik fel. A nyelvkönyv szerkezete logikus, könnyen követhető, ezzel is támogatva a nyelvtanuló előrehaladását. A fejezetek főtartalma áll az első helyen, majd utána következik a szójegyzék, benne az adott lecke fordításához szükséges szókészlettel; ezt követik a tartalmi megértést és a nyelvtan elsajátítását szolgáló és ellenőrző feladatok, melyek az önálló tanulást is lehetővé teszik.

Ára: 6000.- Ft/db

A szótár azoknak íródott, akik a lovári nyelvből kívánnak nyelvvizsgát tenni. Ők a tanulás folyamatában, és magán a vizsgán is számtalan váratlan helyzettel szembesülnek: nem találják a magyar szónak a cigány megfelelőjét, nincs a köznyelvben az adott helyzetre alkalmasnak ítélt kifejezés. A szótár ezen szeretne segíteni. A regiszteres szókereső felhasználóbarát, így a címszavakat könnyű megtalálni. A szótár végén nyelvtani rész található, ami példákkal segíti a szótár használóit a nyelvi törvényszerűségek megértésében.

Ára: 6000.- Ft/db

Ennek a „Gyakorló Feladatok” című kiadványnak egyetlen célja van: segítséget nyújtani azoknak, akik lovári cigány nyelvből középfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni.
A könyv bemutat minden típusú vizsgafeladatot, amellyel az „éles” EZRA nyelvvizsgán találkozhatnak. Az írásbeli feladatsor tartalmaz közvetítést (fordítást), olvasásértést, irányított fogalmazást (levelet, esszét). A szóbeli vizsgarészben képelemzést, szituációs gyakorlatot láthatnak, és amit sokan hiányoltak már, hallásutáni értés (labor) feladatot hallgathatnak, CD mellékletben.
Negyvenöt B2-es középfokú vizsgafeladatot mutatunk be. Mindezekhez a megoldást is közzé tesszük, így a nyelvtanároknak, a tanfolyami keretek között tanulóknak, valamint az önállóan nyelvvizsgára készülőknek is segítséget adunk.
Forgassák, használják eredményesen!

Ára: 6000.- Ft/db

MEGRENDELŐ LAP

Jelen formula elküldésével az alábbi könyveket rendelem meg, egyben tudomásul veszem, hogy a vételárat utánvétellel a kézbesítéskor fizetem ki:

Szótár6000.- Ft/db
Tankönyv6000.- Ft/db
Gyakorló feladatok6000.- Ft/db

Az árak a postaköltséget - 4200 Ft - nem tartalmazzák!

A megrendelőre vonatkozó adatok:

Név*:
Email*:
Telefon*:
Szállítási cím*:
Számlázási cím*:
Üzenet (ha több példányt szeretne, kérjük itt jelezze):